USVOJENA ĆERKA VLADA DIVCA PRISETILA SE NAJTEŽEG PERIODA U ŽIVOTU! Pre godinu i po dana doživela je tešku nesreću! Od tog momenta život joj se POTPUNO PROMENIO! (FOTO)
Foto: Profimedia/Instagram

emotivna poruka

USVOJENA ĆERKA VLADA DIVCA PRISETILA SE NAJTEŽEG PERIODA U ŽIVOTU! Pre godinu i po dana doživela je tešku nesreću! Od tog momenta život joj se POTPUNO PROMENIO! (FOTO)

Košarka -

Petra Divac, usvojena ćerka proslavljenog srpskog košarkaša Vlada Divca, prisetila se natežeg perioda u životu.

Pre godinu i po dana, u julu 2017. godine, naslednica slavnog košarkaša doživela je saobraćajnu nesreću u Beogradu. Petra je pala sa motora i povredila koleno.

"Prošlo je godinu i po dana otkako se moj život drastično promenio. Zahvalna sam svima koji su ovo prošli sa mnom. Ljudi koji su me okruživali ispunjavali su me pozitivnom energijom i osmehom. Hvala ljudima za koje sam znala da na njih mogu da računam do kraja. Hvala novim ljudima koji su ušli u moj život i ispunili ga vedrinom, osmehom i novim uspomenama koje ću zauvek negovati! Ova godina je promenila moj život na način koji ne mogu da objasnim, ali ću pokušati. Na prvoj slici imala sam osmeh, a i na poslednjoj završavam sa osmehom. Pozitivnost je zaista ključna (znam da zvuči kao kliše). To je ono što me je motivisalo i to je ono što me pokreće", poručila je Petra.

Petra Divac ima svoj lični blog u kom piše o sebi, članovima porodice, o tome kako je usvojena, školovanju i svojim ličnim pogledima na svet.

Osim Petre Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju i dva sina - Matiju i Luku.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track