BUM BUM BOGI! SRBIN EKSPLODIRAO! Bogdanović trojkama zatrpao koš Hjustona, malo je nedostajalo da zabeleži TRIPL-DABL! (VIDEO)
Foto: AP

SJAJNI BOGDAN NEDOVOLJAN ZA TRIJUMF KINGSA

BUM BUM BOGI! SRBIN EKSPLODIRAO! Bogdanović trojkama zatrpao koš Hjustona, malo je nedostajalo da zabeleži TRIPL-DABL! (VIDEO)

Košarka -

Ni fantastična partija Bogdana Bogdanovića nije pomogla Sakramento Kingsima da zabeleže trijumf protiv odličnog Hjustona, Roketsi su slavili rezultatom 119:108.

Bogdanović je bio nezaustavljiv na ovom meču, odigrao je jednu od najboljih utakmica u sezoni. Samo jedan skok i dve asistencije nedostajale su srpskom reprezentativcu da zabeleži tripl-dabl. Utakmicu je završio sa 24 postignuta poena, šutirajući trojke 5/7, imao je devet skokova i osam asistencija.

Nakon meča trener Sakramenta Dejvid Jerger imao je samo reči hvale za srpskog košarkaša.

"On je pastuv. Ima srce šampiona. Pobeđivao je uvek, gde god je igrao. Ima mnogo ličnog ponosa. Morali su da stave Takera na njega da ga juri po parketu, ali je on i pored toga pogađao", rekao je Jerger.

Nažalost, sjajna partija Bogdana nije bila dovoljna za trijumf. Sa druge strane je briljirao neverovatni Džejms Harden. Ubacio je čak 50 poena, iako je trojke šutirao 7/23.

Ovim porazom Kingsi su i teoretski ostali bez plej-ofa, ali mogu biti zadovoljni jer je ovo najbolja sezona tima iz Kalifornije u poslednjih 13 godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track