VELIKE AMBICIJE KOŠARKAŠA U KOLICIMA: Iz Knjaževca u Bugarsku po plasman u viši rang
Foto: Savez košarkaša u kolicima Srbije

pripreme privode kraju

VELIKE AMBICIJE KOŠARKAŠA U KOLICIMA: Iz Knjaževca u Bugarsku po plasman u viši rang

Košarka -

Članovi reprezentacije Srbije u košarci u kolicima nalaze se na pripremama u Knjaževcu.

Ekipa će učestvovati na Evropskom prvenstvu C divizije koje se održava u Bugarskoj od 29. jula do 4. avgusta, kaže selektor Slobodan Banjac.

„Posle prvog dela pripreme, koji smo obavili u Beogradu, na pripreme u Knjaževac stigli su igrači koji čine uži izbor za sastav reprezentacije. U ovoj fazi najvažnije je da fizičku pripremljenost i kondiciju podignemo na što viši nivo. Na šampionatu u Bugarskoj očekuje nas nekoliko izuzetno teških utakmica, a naše ambicije su da izborimo plasman u viši rang“, kaže Slobodan Banjac, selektor reprezentacije.

Imamo odlične uslove za rad, dobre domaćine, vredno radimo i trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat, kazao je kapiten Željko Ćirković.

„Atmosfera u ekipi je izvanredna, uslovi za rad u Knjaževcu su odlični, a naši domaćini izuzetno gostoljubivi i uvek na usluzi, tako da nama ostaje samo da vredno radimo i na prvenstvu u Bugarskoj postignemo što bolji rezultat“.

Reprezentacija Srbije u košarci u kolicima boraviće na pripremama u Knjaževcu do 26. jula, a tri dana kasnije startuje šampionat u Bugarskoj.

Plasman u viši rang, Evropsku B diviziju, obezbediće dve najuspešnije reprezentacije, a pored Srbije i domaćina Bugarske, takmičiće se Grčka, Mađarska, Češka, Irska i Portugal.

Kurir sport / Knjaževac info

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track