Najnovije vesti

HIT! TRAMP JE BESMISLENA, IMPOTENTNA KUKAVICA! Ludi Srbin BRUTALNO odgovorio predsedniku Donaldu Trampu!
Foto: EPA

BEZ DLAKE NA JEZIKU

HIT! TRAMP JE BESMISLENA, IMPOTENTNA KUKAVICA! Ludi Srbin BRUTALNO odgovorio predsedniku Donaldu Trampu!

Košarka

Trener San Antonija Greg Popovič oštro je odgovorio predsedniku Donaldu Trampu pošto je prvi čovek SAD kritkovao njega i Stiva Kera u vezi Kine.

Sve je eskaliralo posle poznatog sukoba između NBA i Kine, kada je Tramp zamerio Keru i Popoviču da ne govore ništa loše o Kini.

"Oni ružno pričaju o SAD, ali kada je reč o Kini, ne govore ništa loše. Mislim da je to prilično tužno. Biće veoma zanimljivo šta će biti dalje", rekao je Tramp.

Popovič prvo nije želeo da se oglašava, ali nije izdržao i rešio je da odgovori na prozivke Trampa.

"Ponekad, sve to zvuči orvelovski. Pomislite na trenutak, pobogu, pa gde ja to živim? Kada naš predsednik stane pored tih lidera, kada priča sa njima i kada vidite kako reaguje, u poređenju sa Adamom Silverom i njegovim reakcijama... Ponosan sam na to kako je Adam Silver reagovao, bilo je to sjajno", rekao je Popovič.

foto: EPA

Poznato je da je Popovič od ranije žestok kritičar američkog predsednika. Nikada se ne usteže da kaže ono što stvarno misli.

"Sve što sam rekao je poređenje između principa Adama Silvera i njegove hrabrosti u situaciji nasuprot tome kako naš predsednik reaguje u društvu autoritarnih figura.

Nevažno da li se radi o Saudijskoj Arabiji, Severnoj Koreji, Rusiji ili Turskoj. U poređenju sa Silverom, on je besmislen, impotentan i kukavica je. Silver je na drugoj strani stao uz našu naciju i uz principe", zaključio je Popovič.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...