SUPRUGA PEĐE STOJAKOVIĆA OBJAVILA FOTKE SA GLAMUROZNE SVADBE: Venčanje u Solunu od 100.000 evra o kome se pričalo (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA

SUPRUGA PEĐE STOJAKOVIĆA OBJAVILA FOTKE SA GLAMUROZNE SVADBE: Venčanje u Solunu od 100.000 evra o kome se pričalo (FOTO)

Košarka -

Predrag Stojaković već 17 godina uživa u idiličnom braku sa prelepom Grkinjom Alekom Kamilom, a nedavno su proslavili 14 godina braka.

Ona je na društvene mreže postavila fotografije sa venčanja, o kom se svojevremeno i te kako pričalo.

U trenutku kada su rešili da ozvaniče vezu uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile.

"Venčanje decenije", kako su mediji u Grčkoj nazivali ovaj događaj, održano je u Solunu i koštalo je više od 100.000 evra.

Mladence je venčao bračni par Violitis sa kojima je Stojaković u to vreme uspešno poslovao, dok je samo sat kasnije na istom mestu upriličeno i krštenje šestomesečne Mile, čiji je kum bio nekadašnji paokovac Janis Janulis.

Nakon dvosatne ceremonije mladenci i gosti prešli su u improvizovanu salu ukrašenu belom svilom, cvećem, svećama... Među raznoraznim biftecima, guščijim džigericama i plodovima mora nije se našao nijedan srpski specijalitet...

foto: Instagram/Aleka Kamila

Pilo se sve, a najviše francuski konjak, šampanjac i vino... Svadbena torta bila je sačinjena od desetak manjih tortica oko kojih su se preplitale zelena lozica i bele ruže. Nakon svadbene večere, negde oko ponoći, atmosfera je polako počela da se usijava...

Raspoloženi gosti ludo su se zabavljali čekajući trubače, koji se na kraju nisu ni pojavili, ali je za sjajnu atmosferu bila zadužena tadašnja "kraljica splavova", Danijela Vranić.

foto: Printscreen/Instagram

Skupocenom slavlju tada su prisustvovale NBA zvezde Vlade Divac, Vlada Radmanović, Raša Nesterović, Dragan Tarlać sa suprugom Marijom, bivši košarkaš Zvezde i Paoka Bane Prelević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Šakota, estradni mendžer Raka Marić i drugi.

Kada su dobili treće dete, sina Maksima, on je samo dodatno učvrstio njihovu ljubav.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track