POSLE OVAKVIH UTAKMICA SE POSTAJE TIM ILI NESTAJE: Ovim rečima je Šćepanović prokomentarisao trojku Nikolića i poraz Partizana
Foto: Starsport©

reakcija

POSLE OVAKVIH UTAKMICA SE POSTAJE TIM ILI NESTAJE: Ovim rečima je Šćepanović prokomentarisao trojku Nikolića i poraz Partizana

Košarka -

Košarkaši Partizana poraženi su u derbiju regionalne ABA lige od Budućnosti (101:99) trojkom Danila Nikolića u poslednjoj sekundi drugog produžetka meča, koji je igran u Beogradu.

Trener Beograđana Vlado Šćepanović je posle meča izjavio:

“Posle ovakvih utakmca se postaje tim ili se nestaje. Ovo je duel posle kojeg se meki karakter ekipe. Boli poraz, sportisti smo, takmičari i ne volimo da gubimo. Kad se sa ovakvim karakterom vratite u utakmicu protiv realno boljeg igrača nemate mnogo razloga za razočaranje. Međutim, košarka je jednostavna igra, kada ste sami šutnete i pogodite. Koliko smo promašili otvorenih šuteva, slobodnih bacanja… To su dečije bolesti koje moramo da prebolimo”, rekao je strateg crno-belih posle meča 2. kola Aba lige.

Šćepanović se potom osvrnuo na pogodak Danila Nikolića za pobedu Podgoričana.

“Rival je bio smireniji i šutuerski bolje raspoložen. Koliko god da je teško, ovakve stvari me samo guraju napred. Neću odustati. Iamo strašno težak raspored, ali idemo dalje. Dogovor kod poslednjeg napada je bio preuzimanje, ali problem u odbrani je komunikjacija. Igrači ne shvataju ozboljno značaj komunikacije i došlo je do toga da njihov najbolji šuter uputi šut za pobedu”, kazao je Šćepanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track