HIT! JOKIĆ POTPISAO ZA MEGU! Miško oduševio navijače u kasnim satima: Baš sam tražio rezervnog centra i pojavio se ovaj momak!
Foto: Instagram

stigao u srbiju

HIT! JOKIĆ POTPISAO ZA MEGU! Miško oduševio navijače u kasnim satima: Baš sam tražio rezervnog centra i pojavio se ovaj momak!

Košarka -

Centar Denvera Nikola Jokić stigao je u Srbiju nakon sjajne sezone u kojoj su Nagetsi zahvaljujući njegovim fenomenalnim partijama dogurali do finala Zapadne konferencije.

Nikola je odmah po dolasku posetio svog menadžera Miška Ražnatovića, alfu i omegu Mege, kluba koji ga je lansirao među zvezde.

Ražnatović je u kasne sate objavio fotografiju sa srpskim centrom i komentarom oduševio navijače u Srbiji.

"Baš sam tražio rezervnog centra za Filipa Petruševa kad se pojavio ovaj momak i rekao da bi želeo da igra basket, kao da voli Megu, pa sam ga odmah potpisao. Ko zna, možda i bude nešto od njega u košarci", napisao je Miško Ražnatović.

Krenuo je sjajno Igor Kokoškov u Fenerbahčeu, sa dve pobede u Evroligi, a ako večeras (19.45) pobedi i CSKA moći ćemo da govorimo da su Turci ipak kandidati za titulu, iako je to malo ko mislio pre početka sezone. Kec na Fener je 1,70, a dvojka na CSKA 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - CSKA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track