NIJE SAMO GORDIĆ NAPUSTIO PARTIZAN! FILIPOVSKI OTKRIVA: Tražimo pojačanja, ali nema mnogo SUPER OPCIJA
Foto: @starsport

OGLASIO SE TRENER PARTIZANA

NIJE SAMO GORDIĆ NAPUSTIO PARTIZAN! FILIPOVSKI OTKRIVA: Tražimo pojačanja, ali nema mnogo SUPER OPCIJA

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da crno-beli, posle odlaska Nemanje Gordića, traže pojačanja, da nema mnogo "super opcija", ali je dodao da klub trenutno pregovara sa pojedinim igračima.

Pored Nemanje Gordića i Stefan Janković je napustio Partizan.

"Kad dolazi do takvih situacija ekipi treba sveža krv. Radimo svaki dan, visimo na telefonima, gledamo po tržištu... Nema mnogo super opcija, ali trenutno imamo neka imena sa kojima se dogovaramo i ja se nadam da ćemo uspeti da dobijemo dobro rešenje, da ćemo uspeti da se dogovorimo", rekao je Filipovski za TV Partizan.

Filipovski je istakao da ne može da govori o imenima i da će dok se to ne reši morati malo da se promene uloge u timu. ; On je objasnio da će Jaramaz igrati na poziciji jedan, da će na dvojci minute deliti Pejdž i Trifunović, da će Mika da "pokrije" četvorku... Filipovski je dodao i da Rašon Tomas nije trenirao pošto se požalio na povredu.

Košarkaši Partizana sutra igraju protiv Venecije zaostali meč sedmog kola Evrokupa, meč bez rezultatskog značaja.

"Mi smo ovo vreme iskoristili za dobar trening, momci su to dobro odradili. Imamo neke male povrede i upale... Iako ovaj meč ništa ne odlučuje, mi ćemo da ga shvatimo kao dobar trening, da odigramo maksimalno. Iskoristićemo tu utakmicu za uigravanje i jedan dobar, jak trening", rekao je Filipovski.

Utakmica Venecija - Partizan igra se sutra od 20.30.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track