ZA ČARLSA BARKLIJA NEMA DILEME, ON JE BOLJI OD DŽORDANA I BRAJANTA: Svaka čast Lebronu i Janisu, ali danas vlada Harden (VIDEO)

šta vi mislite?

ZA ČARLSA BARKLIJA NEMA DILEME, ON JE BOLJI OD DŽORDANA I BRAJANTA: Svaka čast Lebronu i Janisu, ali danas vlada Harden (VIDEO)

Košarka -

Legendarni NBA košarkaš, čovek koji je 11 puta bio učesnik Ol star vikenda, Čarls Barkli mnoge je iznenadio svojim komentarom o najboljem košarkašu današnjice.

I ne samo današnjice. Dvostruki olimpijski šampion, jedan od najdominantnijih krilnih centara svih vremena, danas analitičar u NBA TNT studiju, smatra da je nivo na kom igra Džejms Harden neverovatan.

Aleksej Pokuševski, Lebron Džejms
foto: Profimedia

- Uz dužno poštovanje prema Lebronu Džejmsu i Janisu Adetokumbu ili bilo kom drugom igraču u ovom trentuku, Harden je najbolji košarkaš na svetu. I kraj priče - rekao je Barkli, pa onda uporedio čuvenog Bradu sa istinskim legendama košarke:

Majkl Džordan
foto: AP

- Nikada nisam video igrača koji me više impresionirao u napadu. Majkl Džordan i kobi Brajant su od Hardena bili mnogo bolji u defnazivi, ali ne i u napadu. Tu posebno mislim na šut za tri poena. Nisu bili ni tako dobri dribleri, nisu umeli tako efikasno ni da iznude slobodna bacanja kao on. Harden zaslužuje sve pobede, on je napadačka mašina!

Kako se vama čini, da li je Barkli ipak malo preterao ili ne?

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track