DONČIĆ MI JE UZEO HILJADE I HILJADE DOLARA: Nestvarna trojka Slovenca naučila pameti trenera Dalasa, VIŠE SE NE KLADIM! VIDEO
Foto: Profimedia

DONČIĆ MI JE UZEO HILJADE I HILJADE DOLARA: Nestvarna trojka Slovenca naučila pameti trenera Dalasa, VIŠE SE NE KLADIM! VIDEO

Košarka -

Luka Dončiiiić! Trojka uz zvuk sirene iz nemoguće pozicije i pobeda Dalasa nad Memfisom.

Niko u dvorani nije mogao da veruje šta je Slovenac uradio, u čudu su ga gledali svi saigrači uključujući i našeg reprezentativca Bobana Marjanovića, a samo je trener Maveriksa Rik Karlajl znao šta će se desiti.

Osetio je Karlajl na svojoj koži šta znači Dončićeva magija, a kako sam kaže te lekcije su ga koštale mnogo novca.

Luka Dončić
foto: Profimedia

- Moj novčanik najbolje zna. Izgubio sam hiljade dolara kaldeći se pritv njega, na šuteve sa svoje polovine. Jedno sam izgubio u Meksiko sitiji, bio sam baš besan i platio sam mu u pezosima - otkrio ej trener Dalasa, pa dodao da je sad naučio da Luka može sve:

- Ne kladim se više, on može sve, video sam kako radi zaista neverovatne stvari. Pogađa sa pola terena, sa jedne noge sa 12 metara, pronalazi uglove i mogućnosti koje malo ljudi može da shvati. Sad me pita može li da preskoči trening ako pogodi sa pola, a ja mu kažem da zaboravi na to. Naučio sam da će uvek pronaći način da pogodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track