ZAVRŠEN LETNJI KAMP PARTIZANA: Više od 160 mladih košarkaša treniralo po programu crno-belih
Foto: Dragana Stjepanović/KK Partizan

Budući šampioni

ZAVRŠEN LETNJI KAMP PARTIZANA: Više od 160 mladih košarkaša treniralo po programu crno-belih

Košarka -

Više od 160 mladih košarkaša, uzrasta od 7 do 18 godina, treniralo je tokom prethodnih dana u Krupnju po programu crno-belih u letnjem kampu KK Partizan.

Od 20. jula, više od 160 mladih košarkaša iz Srbije, ali i Rusije, Ukrajine i Turske, uzrasta od 7 do 18 godina, treniralo je pod budnim okom trenera mlađih kategorija crno-belih.

Osim košarkaškog znanja, polaznici kampa su imali priliku da i da učestvuju u različitim radionicama, probude ekološku svest i posete značajna kulturno-istorijska mesta u Krupnju i okolini.

Svi igrači su prošli kroz radionicu, gde su naučili puno vežbi za oporavak, prevenciju povreda i pravilno uvođenje tela u sam trening. Turistička organizacija Opštine Krupanj, učinila je da polaznici kampa saznaju više o teškim bitkama koje je srpska vojska u ovom kraju vodila protiv Austro-Ugarske u I svetskom ratu. Poseta Mačkovom kamenu, na planini Jagodnji, bila je jedna od najupečatljivijih aktivnosti van terena.

Deo letnjeg kampa KK Partizan, bili su i pobednici takmičenja na Kalemegdanu, njih čak 11 izborili za priliku da treniraju sa crno-belima.

I to nije sve, obezbeđeni su posebni koševe za odlaganje otpada, dok je generalni sponzor KK Partizan edukovala mlade košarkaše o važnosti pravilnog hidriranja tokom treninga. Za najmlađe učesnike, organizovana je i „likovna kolonija“, a najkreativniji radovi po izboru trenera, osvojili su nagrade.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track