DŽORDAN DOBIO 10 MILIONA ZA FILM, MI NIŠTA! Pipen izneo zanimljiv detalj o čuvenom dokumentarcu
Foto: Profimedia

strasti se ne smiruju

DŽORDAN DOBIO 10 MILIONA ZA FILM, MI NIŠTA! Pipen izneo zanimljiv detalj o čuvenom dokumentarcu

Košarka -

Član trofejne generacije Čikago Bulsa Skoti Pipen još jednom je izrazio nezadovoljstvo dokumentarnim serijalom Poslednji ples, koji je posvećen prvoj zvezdi šestostrukog NBA šampiona i po mnogima najboljem košarkašu svih vremena Majklu Džordanu.

- Svaka epizoda je bila ista: Majkl na pijedestalu, njegovi saigrači sekundarni, manji, poruka se nije razlikovala od onoga kada nas je tada nazivao svojom "sporednom glumačkom ekipom". Proslavili su Majkla Džordana, a nisu dali ni približno dovoljno pohvale meni i mojim ponosnim saigračima - rekao je DŽordanov, kako ga je okarakterisao, najbolji saigrač svih vremena Skoti Pipen.

Skoti zamera Džordanu što je, kako kaže, bio jedini koji se za sve pitao kada je reč o samom filmu.

- Majkl nosi veliki deo krivice za to. Producenti su mu dali uređivačku kontrolu nad finalnim proizvodom. Dokumentarac nije mogao biti pušten drugačije. Bio je glavni čovek i reditelj - smatra Pipen, koji je o na ovu temu pričao za američke medije.

Skoti Pipen, Majkl Dćordan
foto: Profimedia

Tokom dokumentarca, Džordan je nazvao Pipena svojim "najboljim saigračem svih vremena".

- Nije mogao biti snishodljiviji od toga sve i da je pokušao - rekao je Pipen, koji veruje da je Džordan pristao na ovaj film samo da bi zacementirao svoj status najboljeg svih vremena.

- Majkl je bio odlučan da dokaže sadašnjoj generaciji navijača da je tokom karijere bio veći od života da je i dalje veći od Lebrona Džejmsa, igrača kojeg mnogi smatraju jednakim sa Džordanom, ako ne i superiornijim - rekao je Pipen i otkrio da je Džordan za učešće u filmu dobio 10 miliona dolara, a svi ostali ni dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track