NIKOLU JOKIĆA DARIVAO MARKO ĐURIĆ: Ambasador Srbije u Americi poklonio srpsku zastavu najboljem košarkašu NBA lige!
Foto: Printskrin/Instagram

susret

NIKOLU JOKIĆA DARIVAO MARKO ĐURIĆ: Ambasador Srbije u Americi poklonio srpsku zastavu najboljem košarkašu NBA lige!

Košarka -

MVP NBA lige posetio srpsku ambasadu u Vašingtonu

Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić objavio je na društvenim mrežama da se sreo sa najboljim srpskim, ali i NBA košarkašem Nikolom Jokićem.

Srpski ambasador je košarkašu Denvera uručio srpsku državnu zastavu. Otkrio je Đurić da je gledao utakmicu između Vašingtona i Denvera, upoznao Jokića i napisao da je njegov Sombor ponosan na njega.

- Uručio sam srpsku državnu zastavu najboljem igraču NBA lige, prvom Srbinu nosiocu MVP titule, i čoveku trenutno poznatijem u Americi više nego čitav naš region. Preneo mu zahvalnost Srbije i pozdrave predsednika Aleksandra Vučića - napisao je Marko Đurić na društvenim mrežama i nastavio:

- Svojom skromnošću, smernošću kojom zrači i dobrom slikom o našem narodu koju sopstvenim primerom šalje gde god da se pojavi, čini celu Srbiju ponosnom. Uvek ćemo biti tu za njega i uz njega.

Nikola Jokić će uskoro u Americi da se sretne sa selektorom srpske košarkaške reprezentacije Svetislavom Pešićem. Taj sastanak biće od ključne važnosti za igranje Jokića za Srbiju na predstojećem EP i SP sledeće godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track