VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKE KLUBOVE: Zvezda i Mega na na završnom turniru Evrolige
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

f8 u beogradu

VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKE KLUBOVE: Zvezda i Mega na na završnom turniru Evrolige

Košarka -

Dva srpska kluba Crvena zvezda i Mega dobili su specijalnu pozivnicu Evrolige za učešće na završnom juniorskom turniru ANGT F8 koji će se održati u Beogradu.

Pored Zvezde i Mege na turniru će učestvovati ekipe Asvela, Stelaazure iz Rima, pariskog INSEP-a, Real Madrida, Makabija i ekipa koju će predvoditi Vasilis Spanuslis sastavljena najbolji igrači ostalih timova koji su učestvovali na završnim turnirima.

KK Crvena zvezda tako će se još jednom naći na završnom turniru najjačih juniorskih ekipa Evrope koji je osvojila 2014.godine u Milanu, i još dva puta igrala finala u Madridu i Berlinu.

Iz kluba navode da "ova specijalna pozivnica predstavlja još jednu potvrdu odlične saradnje i partnerskog odnosa koji KK Crvena zvezda mts ima sa Evroligom već dugi niz godina, i to ne samo kroz višegodišnju odličnu organizaciju juniorskog kvalifikacionog turnira, već kroz promociju i realizaciju svih važnih projekata i programa Evrolige".

Crvena zvezda je redovan učesnik završnih turnira juniorske Evrolige "ANGT” od 2012. godine, i u tom periodu crveno-beli su osvojili titulu u Milanu, odigrali još dva finala u Madridu i Berlinu, promovisali veliki broj igrača, od kojih su mnogi bili, ili su i danas, standardni prvotimci Crvene zvezde.

Završni turnir održaće se u beogradskoj hali "Ranko Žeravica“ od 18-21.maja 2022.godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track