ŠOK PRIČA - NAJVEĆI SVIH VREMENA JE TEŠKA STIPSA?! Džordan konobarici dao sraman BAKŠIŠ, legendarni sportista morao da raguje!
Foto: EPA/Julien de Rosa

OBRUKAO SE

ŠOK PRIČA - NAJVEĆI SVIH VREMENA JE TEŠKA STIPSA?! Džordan konobarici dao sraman BAKŠIŠ, legendarni sportista morao da raguje!

Košarka -

Najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan jedan je od najbogatijih sportista u istoriji.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na više od dve milijarde dolara, od čega samo šest odsto otpada na njegove ugovore sa Čikagom i Vašington Vizardsima.

Slavni as je maksimalno iskoristio uspeh i neverovatnu popularnost koju je stekao i unosnim komercijalnim ugovorima stekao nezamislivo bogatstvo.

Zanimljivo, iako je jedan od najbogatijih sportista na planeti, Džordan važi za veliku stipsu. Najbolji dokaz za to je scena koja se dogodila u jednom popularnom kazinu u Las Vegasu.

Džordan i legendarni hokejaš Vejn Grecki igrali su zajedno poker. Konobarica je donela Džordanu piće, a on joj dao samo 5 dolara bakšiša.

"Sećam se da kako je Grecki obrukao Džordana za stolom. Bila je to privatna partija. Majkl je naručio piće za stolom i konobarici dao bakšiš od pet dolara", otkrio je svojevremeno bivši direktor kazina Rič Strafel.

Slavni hokejaš nije mogao da veruje svojim očima, odmah je reagovao.

"Vejn je uzeo pića od konobarice, dodao je Majklu i sa njegove gomile uzeo čip od 100 dolara i stavio na tacnu. Okrenuo se ka Majklu i rekao mu: 'Tako mi dajemo bakšiš u Las Vegasu'".

Kurir sport/Fadeawayworld

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track