PA GDE SI KRENUO? Jović BRUTALNOM BLOKADOM zasenio NBA zvezde - pogledajte kako je Srbin vratio protivnika u detinjstvo! FOTO
Foto: Printscreen

bum

PA GDE SI KRENUO? Jović BRUTALNOM BLOKADOM zasenio NBA zvezde - pogledajte kako je Srbin vratio protivnika u detinjstvo! FOTO

Košarka -

Izgubili su sinoć košarkaši Majamija od Bruklina rezultatom 107:104, ali vredi napomenuti da Majami nije mogao da računa na nekoliko standardnih igrača.

Nešto veću minutažu dobio je srpski reprezentativac Nikola Jović, koji je na parketu proveo 24 minuta i za to vreme ostvario sasvim korektan učinak.

Naime, Jović je meč završio sa devet poena, pet skokova i tri asistencije, a jedan potez u njegovoj režiji obeležio je meč.

Igrača se treća četvrtina, kada je Srbin pratio protivnika duž celog terena, i na kraju mu "zalepio bananu", a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Voker sa 22 poena, Šarp je dodao 19 poena, a dvocifreni su bili još Tomas sa 14 i Bridžis i Fini-Smit sa po 11 postignutih poena.

U redovima Majamija prednjačili su Hajsmit i Svajder sa po 15.

Kurir sport

Bonus video:

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track