JOŠ JEDNO SJAJNO IZDANJE NIKOLE JOVIĆA! Srbin se zaustavio na korak od dabl-dabla, Minesota stigla do prve pobede ove sezone!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

JOŠ JEDNO SJAJNO IZDANJE NIKOLE JOVIĆA! Srbin se zaustavio na korak od dabl-dabla, Minesota stigla do prve pobede ove sezone!

Košarka -

U noći za nama, košarkaši Minesote pobedili su na svom parketu Majami rezultatom 106:90, a srpski reprezentativac Nikola Jović pružio je još jednu sjajnu partiju.

Nikolina putanja u NBA ligi ide uzlaznom putanjom, i kako vreme prolazi, on je sve bolji i bolji. Posle odlične epizode na Svetskom prvenstvu, Jović polako počinje da se dokazuje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a u Majamiju u njega i te kako veruju.

Jović je u porazu Majamija od Minesote postigao osam poena, uz 11 skokova i četiri asistencije, a na parketu je proveo 21. minut. Najefikasniji u poraženom timu bio je Tajler Hiro sa 22, dok je Bem Adebajo meč završio sa 19 poena.

Na drugoj strani, istako se Naz Rid sa 25 poena, Entoni Edvards je na kraju imao 19 poena i sedam asistencija, dok je Rudi Gober ostvario dabl-dabl sa po 14 poena i istim brojem skokova.

Kurir sport

Bonus video:

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track