PRESUDILO ISKUSTVO JAČIH UTAKMICA: Trener Studentskog centra uporedio Zvezdu i Partizan
Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

aba liga

PRESUDILO ISKUSTVO JAČIH UTAKMICA: Trener Studentskog centra uporedio Zvezdu i Partizan

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Podgorici Studentski centar u utakmici 12. kola ABA lige rezultatom 77:91.

Trener SC Derbija Dejan Jakara smatra da je njegov tim odigrao dobro protiv favorita.

"Prvo moram da čestitam Zvezdi na pobedi potpuno zasluženoj. Mi smo odigrali dobar meč, jedino na kraju su nas ova tri minuta bez fokusa koštali. Izgleda na kraju da je utakmica bila dosta laganija. Rezultat je takav kakav je utakmica pokazala. Treba raditi na nekim detaljima, ja ne mogu ceo meč da skačem, ostao sam bez glasa, ali do pola poslednje četvrtine smo uradili sve što je trebalo. Na kraju umor i iskustvo jačih utakmica, nismo mogli da pariramo", izjavio je Jakara.

On je uporedio utakmice svog tima protiv Zvezde večeras i Partizana u prošlom kolu. Obe su Podgoričani izgubili dvocifrenom razlikom.

"Ova utakmica je bila takva. Protiv Partizana smo u prvoj četvrtini igrali i naučili da branimo, jesam zadovoljan, teško je kada ekipa kakva je Zvezda stalno menja, samo dolaze novi igrači. Mi kada gledamo sa trenerima, sve razumemo, ali igračima je dosta teže. Moram da čestitam Zvezdi za celu utakmicu.

Možda je malo lakše, jer je prva petorka Zvezde bila defanzivno orijentisana sa Hangom koji se vratio. Partizan je igrao sa tri visoka igrača. Ne mogu da im zamerim ništa za Partizan, koji ima jako dobar napad. Malo fokusa samo da je bilo više, možda bi ova utakmica otišla u drugom smeru", zaključio je Jakara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track