IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Ovo je stanje POVREDA Doužera i Smailagića pred Virtus!
Foto: Starsport

kada će na teren?

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Ovo je stanje POVREDA Doužera i Smailagića pred Virtus!

Košarka -

Košarkaši Partizana doživeli su težak i ubedljiv poraz od Zadra (84:68) u 13. kolu ABA lige, a na ruku Željku Obradoviću nije išlo ni to što su Pi Džej Doužer i Alen Smailagić doživeli povrede na toj utakmici.

Crno-beli već imaju problema sa povređenim košarkašima, pa su se navijači sa razlogom zabrinuli kada su na parketu videli Doužera i Smailagića.

Partizan, Alen Smailagić
foto: Starsport

Naredni izazov Partizana biće utakmica protiv Virtusa u Beogradu (četvrtak, 18.30), a neposredno pred ovaj meč saznali smo u kom je trenutno stanju tandem novih povređenih crno-belih košarkaša. Iz izvora bliskih klubu dobili smo potvrdu kako će Doužer igrati protiv Virtusa i kako njegova povreda nije ozbiljnije prirode, dok je sa Smailagićem situacija malo komplikovanija i tek treba da se utvrdi da li će i koliko pauzirati.

KK Partizan, KK Monako, Partizan Monako, Pi Džej Doužer
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Pi Džej Doužer uhvatio za koleno pošto je proklizao na parketu, a poznato je da je već imao problema sa povredama prednjih ukrštenih ligamenata oba kolena. Ipak, njegova povreda sada nije ozbiljnije prirode i biće spreman za poslednji evroligaški izazov u 2023. godini.

Sa druge strane, Alen Smailagić je nezgodno stao posle jednog doskoka i iskrenuo je zglob i ne zna se koliko će mu vremena trebati za oporavak, te je pitanje da li će biti na terenu u četvrtak.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:52

Smailagić posle pobede nad Monakom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track