OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA! Stiglo novo saopštenje sa Malog Kalemegdana i tiče se EVROLIGAŠKOG VEČITOG DERBIJA!
Foto: Starsport

doneli odluku

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA! Stiglo novo saopštenje sa Malog Kalemegdana i tiče se EVROLIGAŠKOG VEČITOG DERBIJA!

Košarka -

Crvena zvezda se oglasila povodom "večitog derbija" sa Partizanom koji je na programu 4. januara u okviru Evrolige. Najveći rivali će se sastati u okviru 19. kola Evrolige i meč je na programu od 20 časova u "Beogradskoj areni", a crveno-beli će biti domaćini.

Interesovanje za karte je već sada veliko, a crveno-beli su saopštili da će prodaja pojedinačnih karata biti moguća isključivo onima koji poseduju sezonsku kartu i to samo u klupskim prostorijama KK Crvena zvezda. To samim tim znači da gostujućih navijača neće biti na ovom derbiju!

"Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte), i to od utorka 02.01.2024.godine u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova. KK Crvena zvezda podseća da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača!", navodi se u saopštenju Crvene zvezde. Evo i kako će se kretati cene karata:

Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track