Miličić na debiju za Boston poražen od Fenera

Predsezona

Miličić na debiju za Boston poražen od Fenera

Košarka -
Srpski centar odigrao je prvi meč za Seltikse, koji su u prvom meču evropske turneje poraženi u Istanbulu sa 97:91. Darko za 16 minuta postigao dva poena, Mekejleb ubacio 21 za Turke

Srpski centar Darko Miličić debitovao je porazom u dresu Bostona, koji je u prvom meču evropske turneje poražen od Fenerbahče Ulkera u Istanbulu sa 97:91 (26:27, 29:18, 24:27, 18:19).

Srpski centar je na terenu proveo 16 minuta i za to vreme postigao dva poena, uz šest skokova, dok je jedan od najzaslužnijih za veliki trijumf Fenera bio nekadašnji plejmejker Partizana Leser Bo Mekejleb.Naturalizovani Makedonac je nekadašnjem šampionu i jednom od najvećih timova NBA lige ubacio 21 poen, a efikasniji od njega bio je samo Romejn Sato sa 24 poena. Za Boston su Grin i Salindžer postigli po 16, a Rondo 13 poena.Fenerbahče je tokom većeg dela meča, igranog po NBA pravilima bio u prednosti, više puta i dvocifrenoj, ali su košarkaši Seltiksa uspevali da se vraćaju. Poslednji trzaj NBA ligaš je imao pred sam kraj meča, približivši se na tri poena minusa, ali je Sato trojkom omogućio slavlje navijačima u dvorani u Istanbulu.

Naredni meč Boston igra u nedelju u Milanu protiv Armanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track