BOMBA IZ ŠPANIJE: Miličić prelazi u Partizan?
Foto: Fonet

Transferi

BOMBA IZ ŠPANIJE: Miličić prelazi u Partizan?

Košarka -
Miličić je mesecima bio povezivan sa prelaskom u Crvenu zvezdu čiji je veliki navijač, ali prema saznanjima španskog portala, promenio je mišljenje

Umesto u Zvezdu, nekadašnji centar reprezentacije Srbije, mogao bi da pojača Partizan. Španski košarkaški portal planetacb.com, koji važi za ugledan sajt kada su u pitanju košarkaške teme, objavio je da je Darko Miličić u pregovorima sa Partizanom?!, koji se trenutno nalazi na pripremama u Španiji gde igra turnir u Malagi, pa je možda i tako procurela ova senzacionalna vest.

Miličić je bio dovođen u vezu sa Real Madridom početkom leta, ali je odbio Kraljevski klub koji je angažovao Grka Janisa Buruzuisa. Miličić je mesecima bio povezivan sa prelaskom u Crvenu zvezdu čiji je veliki navijač, ali prema saznanjima španskog portala, promenio je mišljenje.

Posle odlaska iz NBA lige, Miličić se vratio u Srbiju gde je individualno trenirao, a ponude iz inostranstva je odbijao kako bi bio što bliže majke koja ima zdravstvene probleme.Nema sumnje da bi Miličić bio veliko pojačanje za mladi tim crno-belih i pogotovo njegove mlade centre Gagića, Milutinova, Muslija i Šalića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track