TODORIĆ: Miličić u Partizanu? Bože, glupost!
Foto: Zorana Jevtic

Podmetanje

TODORIĆ: Miličić u Partizanu? Bože, glupost!

Košarka -
Sportski direktor crno-belih demantovao da klub pregovara sa centrom koji je poslednjih godina uglavnom igrao u NBA, a sada je u privremenoj penziji

BEOGRAD - Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izričito je demantovao pisanje stranih medija da bi Darko Miličić mogao da obuče crno-beli dres u novoj sezoni.

Todorić je bio prilično iznenađne takvim informacijama koje su se u petak pojavile na litvanskim i španskim portalima.

"Svašta, Bože! Glupost, kao i uvek kada su informacije ovakvog tipa u pitanju. To verovatno podmeću ovi koji hoće da ga dovedu. Nije tačno da pregovaramo sa Miličićem", istakao je Todorić.

Španski košarkaški portal planetacb.com, koji važi za ugledan sajt kada su u pitanju košarkaške teme, objavio je u petak da je Darko Miličić u pregovorima sa Partizanom. Pošto su izazvali veliku medijsku pažnju Španci su kasnije tokom večeri pojasnili da su vest pronašli kod Litvanaca, a ovi kod srpskih medija.

Markos Fernandez, novinar sa portala www.planetaacb.com, autor vesti o prelasku Darka Miličića u Partizan rekao je da ona nije njegova.

„Nisam ja taj koji je došao do ove informacije, već sam istu pronašao na jednom litvanskom sajtu. Litvanci navode da su ovu vest pronašli kod srpskih medija...“, rekao je Fernandez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track