BOMBASTIČNI DEKOLTE KOJI SE NE ZABORAVLJA! Grudima zapalila Mundijal, pa bacila oko na SRPSKOG GOLMANA: On je najprivlačniji!
Foto: Profimedia

MUNDIJALSKE PRIČE

BOMBASTIČNI DEKOLTE KOJI SE NE ZABORAVLJA! Grudima zapalila Mundijal, pa bacila oko na SRPSKOG GOLMANA: On je najprivlačniji!

Mundijal 2022 -

Ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem čekaju 20. novembar kada će konačno startovati najveća fudbalska smotra na svetu!

Za ove 92 godine održan je ukupno 21 Mundijal i mi vam donosimo najzanimljivije priče koje su ih obeležile.

Pre 12 godina provokativna Paragvajka Larisa Rikelme napravila je neviđenu pometnju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Larisa je tada skernula pažnju javnosti svojim vatrenim navijanje za nacionalni tim Paragvaja sa mobilnim telefonom među grudima.

Larisa Rikelme
foto: Profimedia

Snimci i fotografije na kojima se vidi zgodna Paragvajka koja navija za svoj tim, dok u dubokom, bombastičnom dekolteu čuva telefon obišla je planetu, a atraktivna Larisa preko noći je postala simbol seksepila i najpoznatija navijačica na planeti.

Larisa Rikelme
foto: Profimedia

Zbog zanosne navijačice mnogi su naprasno postali veliki fanovi Paragvaja. Naime, Larisa je tada dala obećanje da će se skinuti gola ako njen tim osvoji Mundijal, pa je Pargvaj ekspresno dobio neviđenu armiju navijača. Mnogi su zato bili razočarani kada je ova reprezentacija u ranoj fazi turnira završila svoje učešće.

Svoju neverovatnu popularnost Larisa je maksimalno iskoristila. Punila je naslovnice časopisa, bila zaštitno lice brojnih reklamnih kampanja i tako zaradila ogroman novac.

Iako je prošlo 12 godina od Mundijala u Južnoj Africi, njena popularnost ne prestaje da raste, pa tako na društvenoj mreži Instagram ova lepotica danas ima više od 1,8 miliona pratilaca.

STOJKE DOBAR FRAJER

Larisa je u ekskluzivnom intervjuu koji je 2015. godine dala za Kurir otkrila da joj je Vladimir Stojković najzgodniji srpski fudbaler.

Na pitanje ko su joj najseksepilniji srpski sportisti, Rikelme je otvoreno priznala:

"Od srpskih sportista čula sam za Đokovića, koji je izuzetno privlačan muškarac. Takođe, znam ko je i Marko Jarić, ali najprivlačniji srpski fudbaler mi je vaš golman sa Svetskom prvenstva u Južnoj Africi Vladimir Stojković", rekla je za Kurir Larisa.

fudbaleri Srbije, reprezentacija, odlazak u Torino, aerodrom, Vladimir Stojković
foto: Dado Đilas

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track