RONALDO HAOS IZ MANČESTERA PRENEO U REPREZENTACIJU: Saigrač iz Junajteda nije hteo ni da se rukuje, Kristijano U NEVERICI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OKUPLJANJE

RONALDO HAOS IZ MANČESTERA PRENEO U REPREZENTACIJU: Saigrač iz Junajteda nije hteo ni da se rukuje, Kristijano U NEVERICI! (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Probleme iz Mančestera Kristijano Ronaldo je preneo u reprezentaciju Portugala, barem tako deluje po snimku koji je u kratkom periodu postao viralan.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je prethodnih dana izazvao haos na ostrvu intervjuom u kojem je bez dlake na jeziku govorio o Mančester junajtedu, trenerima, uslovima u trening centru i ostalim stvarima vezanim za klub.

Sve se to dogodilo nakon što je Ronaldov status i odnos sa trenerom, Erikom ten Hagom, stigao do najnižeg nivoa.

Klub je odlučio da žestoko kazni Portugalca, navijači su besni na klupsku legendu, a čini se da ni saigrači nisu oduševljeni odlukom napadača da se okrene protiv kluba.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, a koji su pregledali milioni ljubitelja fudbala širom sveta, vidi se izuzetno hladan susret Ronalda i Bruna Fernandeša, saigrača iz Junajteda.

Bruno je prošao pored Ronalda koji je podigao ruku očekujući pozdrav, ali je, da bi ga i dobio, morao da "opomene" Fernandeša.

Ronaldov pogled ka Brunu govori da situacija nije dobra. Njih dvojica su razmenili nekoliko reči na snimku na kojem zaista ne izgleda da je sve u redu, pogotovo kada se vidi srdačan pozdrav Fernandeša sa ostalim reprezentativcima Portugala.

Veliki broj reakcija i komentara stigao je veoma brzo, fudbalski navijači su primetili koliko je hladan bio susret dvojice "crvenih đavola", a cela situacija bi mogla da donese štetu nacionalnom timu.

Portugal će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi H sa Ganom, Urugvajom i Južnom Korejom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja