02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

KURIR TELEVIZIJA

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za treninge su im SVEMIRSKI!

Mundijal 2022 -

Na samom početku svetskog prvenstva u Kataru, publika svedoči potpuno neočekivanom ishodu utakmice. Jedan od favorita, Argentina, izgubila je od Saudijske Arabije i to rezultatom 1:2.

Milan Rašević, novinar Kurira i Alen Tupajić, fudbalski trener komentarisali su ovaj ishod utakmice u jutarnjem programu na Kurir TV.

Jutarnji
foto: Kurir Televizija

- Za mene ovo nije iznenađenje. Oni mnogo ulažu u fudbal. Napravili su dobar izbor trenera. On dosta poznaje i evropske i južnoameričke ekipe. Oni nemaju potrebe da idu po evropi i svetu jer tamo imaju sve. Uslovi za trening su svemirski, njihov mentalitet je ratnički. Golman je spasao dosata šansi - rekao je Tupajić.

Rašević smatra da je Saudijska Arabija pokazala veliku uigranost što se videlo po tome kako su uterivali Argentince u ofsajd.

Jutarnji
foto: Kurir Televizija

- Iznenađenje je ogromno. Uigranost Saudijske Arabije se videla po tome kako hvataju Argetince u ofsajde. Argentini sada treba pobeda nad Meksikom i Poljskom, a to su dva jako kvalitetna tima, tako da ne znam kako će se Argentina iščupati- rekao je Rašević

U predstojećoj utamkici Hravtska - Maroko, Tupajić je dao blagu prednost Hrvatima, a što se tiče grupe E istakao je da su Japanci ekstra talentovana nacija, da pokazuju veliku želju da uče i da se od tima Japana kao i Kostarike mogu očekivati iznenađenja.

A povodom utakmice Srbija - Brazili rekao je da veruje da će utakmica biti dobra, ali da ne treba preterivati sa očekivanjima od naše reprezentacije.

Ne očekujem previše. Bće sigurno fenomenalna utakmica. Dragan Stojković je odličan trener i Srbija igra neki bolji, novi fudbal u formaciji 3-5-2, ali Brazil je Brazil pa ćemo videti - kaže Tupajić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track