KAKVA MAGIJA ORLOVA NA TRENINGU PRED BRAZIL: Oduševićete se kada vidite do KOG BROJA vezanih dodavanja su došli (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

svaka čast

KAKVA MAGIJA ORLOVA NA TRENINGU PRED BRAZIL: Oduševićete se kada vidite do KOG BROJA vezanih dodavanja su došli (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Specijalni izveštači iz Katara: Dejan Ignjatović, Aleksandar Radonić i Dado Đilas

Dragan Stojković Piksi, selektor srpskih fudbalera, bio je danas odmeren na konferenciji pred utakmicu sa Brazilom.

Birao je naš selektor reči kada je pričao o Brazilcima, ali i jasno stavio do znanja svima da se ovaj sastav Srbije ne plaši bilo koga i da je spreman ravnopravno da se nosi sa bilo kojom selekcijom na svetu.

Baš u takvoj atmosferi odradili su Orlovi poslednji trening pred meč sa Brazilom, sutra od 20.00 časova na stadionu Lusail u Dohi. Kapiten Dušan Tadić prednjačio je sa pozitivnom energijom, prenoseći je na mlađe saigrače.

1 / 23 Foto: Dado Đilas

Koliko je čvrsto prijateljstvo u redovima srpskih fudbalera videlo se na igri popularne "ševe" i to tik ispred punkta gde su bili novinari i fotoreporteri. Kao da su želeli da okupljenim brazilskim novinarima poruče da nemaju bilo kakav strah od njihovih skupocenih zvezda.

U toj "ševi" deblji kraj izvukli su Filip Đuričić i Marko Grujić, kojima su saigrači čak 55 puta provukli tačan pas. Međutim, posle dve serije od 21, i one završne nismo mogli da vidimo prozivke, što se uobičajeno radi u ovakvom prilikama, već samo aplauz i poruku "bravo momci", "idemo dalje".

00:56

Magija fudbalera Srbije, vezali 55 dodavanja

Očigledno je selektor Dragan Stojković Piksi učinio ono o čemu smo maštali. Ujedinio je 26 različitih karaktera u jednu celinu, sa jasnim ciljem da igraju lep fudbal i predstave Srbiju na najbolji mogući način na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Momci, neka je sa srećom sutra protiv Brazila. Pa, da se svi radujemo. Živela Srbija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track