00:19

FUDBALER MOŽE DA POGREŠI, ALI AROGANTNOST SUDIJE NE DOZVOLJAVA DA MU UKAŽEŠ NA GREŠKU Jestrović: Treba NAPREDOVATI dalje

puls srbije

"FUDBALER MOŽE DA POGREŠI, ALI SUDIJE SU AROGANTNE, NE SMEŠ NIŠTA DA IM KAŽEŠ!" Jestrović za Kurir TV: Ima prostora za napredak

Mundijal 2022 -

O utakmici Srbije i Brazila, očekivanjima od naše reprezentacije i ostvarenom rezultatu, razgovarali su voditelji emisije Puls Srbije sa Nenadom Jestrovićem bivšim reprezentativcem, a danas fudbalskim menadžerom.

Dešavanja na terenu bila su žestoka, čak se u jednom trenutku mogla čuti i psovka, Jestrović je prokomentarisao "nefer poteze" brazilskih igrača kao i šta treba da radi srpski tim.

Nenad Jestrović
foto: Kurir tv

- Treba taktički odraditi utakmicu sa Piksijem, i sa nerešenim rezultatom i nekim kalkulacijama, možemo dalje napredovati. Treba da pobedimo Švajcarsku, a najbitnije je da strpljivo čekamo, imamo bolju ekipu od Kameruna- rekao je Jestrović.

On je prokomentarisao da sudije same po sebi imaju aroganciju i da igračima može neko da ukaže da nije u pravu, ali sudiji ne može.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track