MUK U SVLAČIONICI ORLOVA! Grujić posle BOLNOG remija sa Kamerunom otkriva: Svi smo razočarani, vladala je neka ČUDNA atmosfera!
Foto: AP

reakcije

MUK U SVLAČIONICI ORLOVA! Grujić posle BOLNOG remija sa Kamerunom otkriva: Svi smo razočarani, vladala je neka ČUDNA atmosfera!

Mundijal 2022 -

Specijalni izveštači iz Katara: Dejan Ignjatović, Aleksandar Radonić i Dado Đilas

Reprezentativci Srbije teško su podneli remi sa Kamerunom u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru.

Srbija je imala veliku prednost 3:1 i činilo se da će rutinski stići do prve pobede na na Svetskom prvenstvu u Kataru, međutim, nakon dve očajne reakcije naše odbrane Kamerun je stigao do izjednačenja.

Ispustili su Orlovi pobedu i to im je teško palo. Reprezentativac Srbije Marko Grujić otkrio je da je nakon meča čudna atmosfera bila u svlačionici našeg nacionalnog tima.

"U svlačionici je sada vladala neka čudna atmosfera, svi su razočarani naravno. Nismo ovo očekivali, posebno posle 3:1. Na klupi je vladala euforija. Dali smo lep gol, timska akcija, sve je izgledalo fantastično i onda iz dve dubinske lopte primamo golove. Bod je sad malo. Moramo da vidimo šta je krenulo po zlu", kaže Grujić i dodaje:

"Morali smo pametnije da igramo, da biramo bolja rešenja. Mi smo glavni krivci. Imaš 3:1 i dozvoliš protivniku da se vrati".

Grujić je otkrio da su igrači na poluvremenu bili ubeđeni da će ostvarti pobedu na ovom meču.

"Svi su pogođeni, vlada muk. Svi smo očekivali pobedu. Bili smo ubeđeni u tri boda. Moramo da pratimo rezultat Brazil - Švajcarska i da protiv njih odigramo 200 posto. Nezgodno je jer nam samo pobeda odgovara. Moramo da damo sve od sebe da pobedimo Švajcarsku", proučio je Grujić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track