ORLOVI U ŠOKU POSLE REMIJA SA KAMERUNOM: Imali smo sve u svojim rukama, a onda...
Foto: EPA/Rolex dela Pena

bolan remi

ORLOVI U ŠOKU POSLE REMIJA SA KAMERUNOM: Imali smo sve u svojim rukama, a onda...

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Srbije na šokantan način ispustili su pobedu protiv Kameruna u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Vodili smo protiv upornih Afrikanaca 3:1, ali dozvolili smo rivalu da postigne dva brza gola iz kontre i tako ostali bez prve pobede na Mundijalu.

Fudbaleri Srbije teško su podneli ovaj bolan remi sa Kamerunom.

"Imali smo utakmicu. Opet primamo golove iz naših grešaka, a to ne sme da se dešava. Ostaje veliki žal, svi smo ljuti i razočarani. Greške su nas skupo koštale i sada nosimo samo jedan bod", rekao je Nikola Milenković nakon meča.

I Aleksandar Mitrović žali za propuštenom šansom.

"Imali smo sve u svojim rukama i onda smo naivno primili dva gola i ispustili tri boda. Šta je, tu je. Gledaćemo večeras utakmicu Švajcarske i Brazila i nadamo se da ćemo u zadnjem kolu pobedom obezbediti plasman", dodao je Mitrović.

Sergej Milinković Savić istakao je da je Srbija morala da stane na loptu nakon vođstva od 3:1.

"Imali smo dosta prilika, na 3:1 smo trebali da držimo loptu da prolazi vreme. Primili smo dva gola. Hteli smo da damo više golova, oni su pravili kontre. Ostaje nam da se nadamo da će Brazil večeras dobiti Švajcarsku pa da u zadnjem kolu pobedom obezbedimo prolaz dalje", poručio je Sergej.

Marko Grujić se nada da će Brazilci opravdati ulogu favorita protiv Švajcarske.

"Sigurno je da smo želeli sva tri, to je bio cilj. Imali smo 3:1 i na kraju na 3:3 imali šansu. Morali smo bolje da se branimo, i da privedemo utakmicu kraju. Sada moramo da se što pre osvestimo i fokusiramo na utakmicu sa Švajcarcima. Nadamo se da će Brazilci opravdati ulogu favorita. Daćemo sve od sebe u petak", istakao je Grujić.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track