ORLOVI, ČUVAJTE SE DŽAKINIH PRLJAVIH POTEZA! Albanac sa Kosova poznat po DIVLJAČKIM startovima! Uživa da "lomi noge" rivalima!
Foto: Profimedia

MESAR

ORLOVI, ČUVAJTE SE DŽAKINIH PRLJAVIH POTEZA! Albanac sa Kosova poznat po DIVLJAČKIM startovima! Uživa da "lomi noge" rivalima!

Mundijal 2022 -

Kapiten Švajcarske Granit Džaka poznat je po izuzetno grubim startovima

Reprezentacija Srbije večeras od 20 časova igra protiv Švajcarske odlučujući meč za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Orlovi imaju veliki motiv da se revanširaju Švajcarcima za onaj poraz iz Rusije pre četiri godine, za provokacije Albanaca Džerdana Šaćirija i Granita Džake, koji nose njihov dres. Ipak, treba biti mirne glave i vrućeg srca, sigurno će tokom meča ponovo biti pokušaja da se neko izbaci iz takta, a to je poslednje što nam treba.

Naši igrači moraju se čuvati i oštrih startova Granita Džake, koji je poznat po izuzetno gruboj igri.

Verovali ili ne, Džaka je igrač koji je dobio naviše crvenih kartona od igrača koji poslednjih godina nastupaju u Premijer ligi.

Fudbaler Arsenala je isključen čak pet puta, a u par navrata sudije su ga "pomilovale" nakon izuzetno grubih faulova koje je napravio.

Ljubitelji fudbala dobro pamte njegov krvnički start nad zvezdom Totenhema Harija Kejna. Bio je to start za crveni karton, otvorenim đonom je išao na nogu napadača Pevaca... Međutim, sudija Entoni Tejlor nije mislio tako. Verovali ili ne, nije dosudio čak ni prekršaj!

Nadamo se da danas nećemo gledati slične situacije i da će sudija pošteno odraditi svoj posao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track