ISPLIVAO PRLJAV VEŠ IZ SVLAČIONICE POSLE DEBAKLA NA MUNDIJALU: Laži, svađe, odlazak bez pozdrava! Nije ni čudo što su se RASPALI
Foto: Profimedia

klupko se odmotava

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ IZ SVLAČIONICE POSLE DEBAKLA NA MUNDIJALU: Laži, svađe, odlazak bez pozdrava! Nije ni čudo što su se RASPALI

Mundijal 2022 -

Totalni raspad "Zlatne generacije"...

Fudbalska reprezentacija Belgije doživala je totalni debakl na Mundijalu u Kataru.

Važili su za jedne od favorita na turniru, a doživeli su eliminaciju već nakon grupne faze takmičenja.

Epilog ne čudi ako se uzme u obzir da je atmosfera u timu bila katastrofalna.

Navodno je sve zakuvao Kevin De Brujne, od koga se očekivalo da će biti lider tima, a bio je očajan na terenu. I ne samo to, ubijao je igrače u pojam jer je konstantno ponavljao da je ekipa stara i da nema kvalitet da napadne svetsku titulu.

U svađi su navodno bili Vitsel i Vertongen, a nesuglasice sa saigračima i trenerom imao je i Eden Azar.

Četiri igrača nisu želela da se vrate sa ekipom kući, pa su u privatnom aranžmanu napustili Katar nakon eliminacije. Reč je o Vitselu, Menijeu, Doku i Opendi.

Očigledno je da su Belgijanci imali očajnu atmosferu u svlačionici, navodno je bilo dosta izgovorenih laži kako bi se poremetila ekipa. Nekim igračima su podmetali razne afere, pa nisu mogli da se fokusiraju na fudbal.

Kako stvari stoje uslediće ozbiljana čistka u ovoj reprezentaciji. Roberto Martinez je odmah podneo ostavku, a iz nacionalnog tima se povukao i Azar, a to je tek početak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track