BRUTALNA PORUKA ZA SELEKTORA ŠPANIJE! Kakva provokacija: Španci otkrili šta se krije iza urnebesnog plesa zvezde Maroka! (VIDEO)
Foto: Bagu Blanco/Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

MUNDIJAL

BRUTALNA PORUKA ZA SELEKTORA ŠPANIJE! Kakva provokacija: Španci otkrili šta se krije iza urnebesnog plesa zvezde Maroka! (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Marko je napravio veliku senzaciju na Mundijalu u Kataru, pošto je u osmini finala posle boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisao favorizovanu Španiju.

Odlučujući gol sa bele tačke postigao je momak koji je odrastao u Španiji - Ašraf Hakimi.

Nakon velikog neuspeha selektor Španije Luis Enrike našao se na udaru kritika. Mediji i navijači smatraju da je Španac pogrešio jer neke važne igrače nije poveo u Katar, a to se posebno odnosi na sjajnog defanzivca Serhija Ramosa.

Međutim, Enrike nije ni slutio da će ga zbog te odluke "pecnuti" i as Maroka Hakimi, dobar prijatelj i saigrač iskusnog defanzivca.

Naime, Hakimi je pobednički gol proslavio urnebesnim plesom koji je privukao veliku pažnju javnosti, a u prvi mah niko nije ni slutio da se iza proslave krije jaka poruka.

Na društvenim mrežama pojavio se video od pre nekoliko meseci na kome Ramos sa Hakimijem na isti način slavi gol, pa mnogi smatraju da je as Maroka sinoć namerno želeo da isprovocira selektora Španije.

Bilo kako bilo, Enrike čeka pakao po povratku u domovinu, jer mnogi već zahtevaju njegov odlazak sa klupe Crvene furije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track