VEĆ SMO POBEDILI ARGENTINU SA MESIJEM NA TERENU! Prosinečki ohrabruje navijače pred polufinale: Sa Hrvatskom se nikad ne zna
Foto: Profimedia

Katar 2022

VEĆ SMO POBEDILI ARGENTINU SA MESIJEM NA TERENU! Prosinečki ohrabruje navijače pred polufinale: Sa Hrvatskom se nikad ne zna

Mundijal 2022 -

Legendarni jugoslovenski i hrvatski fudbaler, Robert Prosinečki, izneo je svoje viđenje utakmice Hrvatske protiv Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Dinamo Zagreba i Real Madrida između ostalih kluboova, smatra da će u utorak od 20 časova Hrvatska imati problem da sačuva Lionela Mesija, ali da to nije nemoguća misija.

Takođe, podsetio je na utakmicu dva tima na Mundijalu u Rusiji pre četiri godine kada su "Vatreni" pobedili rezultatom 3:0.

- Svi znamo da ako je Mesiju dan, niko ne može da ga zaustavi, ali smo već jednom pobedili Argentinu sa Mesijem na terenu. Znamo da možemo, znamo da je pod pritiskom... Ako mene pitate, Argentina je favorit, ali sa Hrvatskom se nikad ne zna. Može da izgubi od bilo koga ili bilo koga da pobedi. Sigurno će biti zabavan meč, a znamo da Argentina već dugo nije bila šampion i da bi ovo mogla da bude poslednja utakmica za Mesija na Svetskom prvenstvu - rekao je Prosinečki.

Hrvatska, Luka Modrić, Bruno Petković
foto: Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia

On je dao prednost Hrvatskoj na sredini terena.

- Moram da kažem da Hrvatska ima bolju sredinu terena od Argentine - Modrić, Kovačić i Brozović su tu. A sredina je najslabiji deo Argentine jer im fali neko uz Mesija... Čuo sam da fudbaleri Argentine veruju u Skalonija i svidelo mi se kako je to izgledalo protiv Holandije, tako da nas svakako čeka zanimljiv meč - zaključio je Prosinečki.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track