NAJVEĆI TALENAT SRPSKOG FUDBALA ODLAZI U INOSTRANSTVO: Nemci su baš uporni, a još nema 18! Njegovom klubu potreban je novac
Foto: Starsport

Biser

NAJVEĆI TALENAT SRPSKOG FUDBALA ODLAZI U INOSTRANSTVO: Nemci su baš uporni, a još nema 18! Njegovom klubu potreban je novac

Fudbal -

Svedoci smo da mladi fudbaleri, potpuni neafirmisani odlaze iz Srbije poslednjih godina u inostranstvo. Takav trend čini se biće nastavljen i ne nazire mu se kraj.

Jovan Milošević
foto: FSS

Marko Lazetić prošle zime je napustio Crvenu zvezdu i otišao u Milan, slično bi mogao da uradi i Samed Baždar kojeg će Partizan najverovatnije pustiti u Fenerbahče. Trenutno, Srbija bi mogla da ostane bez svog najvećeg talenta.

Jovan Milošević, biser srpskog fudbala i napadač Vojvodine, praktično je sve dogovorio sa Štutgartom. Ostalo je samo da momak napuni 18 godina, pa da dogovor bude ozvaničen ugovorom. Vojvodina bi na njegovoj prodaji trebalo da zaradi 600.000 evra. Ni Nemci nisu sasvim bezbedni, jer su interes za momka rođenog u Čačku pokazali još neki inostrani klubovi.

Jovanu Miloševiću na leto ističe ugovor sa Vojvodinom, a svoj raskošan talenat potvrdio je ovog leta, kada je blistao na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina, a Srbija osvojila bronzanu medalju. Mladi napadač debitovao je ove sezone u dresu Vojvodine, a upisao je četiri meča u Superligi. Baš to je razlog želje Jovana Miloševića da napusti Novi Sad, jer nije zadovoljan minutažom i poverenjem koje u njega imaju u Vojvodini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track