GOLMAN MAROKA: Možemo da se takmičimo sa jakim reprezentacijama, čeka nas još jedna utakmica
Foto: PIOTR KUCZA / imago sportfotodienst / Profimedia

odlična igra

GOLMAN MAROKA: Možemo da se takmičimo sa jakim reprezentacijama, čeka nas još jedna utakmica

Mundijal 2022 -

AL KOR - Golman fudbalske reprezentacije Maroka Jasin Bunu rekao je da njegova ekipa pokazala da može da se takmiči sa jakim repezentacijama, posle večerašnjeg poraza od Francuske u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

"Nije bila laka utakmica. Sanjali smo o plasmanu u finale i bili smo sigurni u pobedu, ali nije nam uspelo. Momci su odigrali sjajno, uložili su veliki trud, imali smo šanse. Čeka nas još jedna utakmica u koju moramo da uđemo uz istu ozbiljnost koju smo prikazali na prethodnim mečevima. Ova grupa je pokazala da može da se takmiči protiv velikih ekipa", rekao je Bunu za marokansku Al Rijadiju.

Maroko nije uspeo da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je večeras izgubio od aktuelnog šampiona Francuske sa 0:2.

"Prvi gol je zakomplikovao utakmicu, ali ekipa je pokazala da ima karakter i stvarala je šanse posle primljenog gola. Posle toga uz malo sreće postigli su i drugi gol. U svakom slučaju, odigrali smo sjajnu utamicu", naveo je marokanski golman.

Maroko je prva afrička reprezentacija u polufinalu u istoriji svetskih prvenstava, a u subotu od 16 časova igraće utakmicu za treće mesto protiv Hrvatske.

Maroko je najveće iznenadjenje turnira u Kataru, na kome je na putu do polufinala osvojio prvo mesto u svojoj grupi i pobedio je Kanadu, Belgiju Španiju i Portugal i odigrao nerešeno protiv Hrvatske u grupi.

(Kurir.rs / Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track