HIT SCENA - ZABIO SE U STAKLENA VRATA I PAO KAO POKOŠEN! Slavio pobedu Argentine, hteo da skoči u bazen, a onda je usledio ŠOK
Foto: Printscreen

nokaut

HIT SCENA - ZABIO SE U STAKLENA VRATA I PAO KAO POKOŠEN! Slavio pobedu Argentine, hteo da skoči u bazen, a onda je usledio ŠOK

Mundijal 2022 -

Neverovatni snimci slalvja strastvenih argentinskih navijača preplavili su društvene mreže ovih dana.

Posle 36 godina čekanja Gaučosi su konačno uspeli da se popnu na svetski tron i tako izazvali neopisivu radost u svojoj zemlji.

Argentina je u jednom od najspektakularnijih finala u istoriji Mundijala savladala Francusku posle boljeg izvođenja penala i tako po treći put postala šampion sveta.

Fudbalski fanatici iz ove zemlje burno su slavili veliki uspeh svog nacionalnog tima. Snimci urnebesnih proslava vatrenih pristalica Gaučosa kruže društvenim mrežama, a jedan koji se pojavio na Tik Toku privukao je posebnu pažnju ljubitelja fudbala.

Jedan navijač Argentine, koji je sa društvom pratio finalni meč, želeo je da proslavi osvajaje trofeja skokom u bazen. Međutim, nije ni slutio da će snimak njegove proslave postati viralni hit. Naime, dok je trčao ka bazenu, nije primetio da su staklena vrata od prostorije u kojoj je bio zatvorena, pa se u punoj brzini zabio u njih i pao na pod.

Vrata su ga bukvalno nokautirala, a njegovi prijatelji bili su u potpunom šoku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track