ORGANIZUJTE LUX PREVOZ BEOGRAD - KOPAONIK KAO U FILMOVIMA: Olakšajte sebi putovanje
Foto: Promo

ORGANIZUJTE LUX PREVOZ BEOGRAD - KOPAONIK KAO U FILMOVIMA: Olakšajte sebi putovanje

Sport -

Čim osetimo malo hladnije vreme, naše misli lete na planinu. Već od septembra većina zaljubljenika u skijanje počinje planiranje zimovanja.

Planina koja je broj jedan za skijanje je svakako Kopaonik. Zbog previše opreme koju nosite sa sobom na zimovanje, prevoz autobusima nije idelano rešenje. Mnoge porodice koje poseduju automobile ne žele da voze po klizavim putevima, ili jednostavno žele da se maksimalno opuste i prepuste vožnju nekom drugom. Takođe, tokom čitave sezone organizuju se i razni poslovni događaji, kada je mnogim firmama potreban prevoz do planine.

U takvim situacijama idelano rešenje bilo bi iznajmljivanje lux automobila ili kombija sa vozačem. Da li ste nekada razmišljali o tome? Saznajte u nastavku teksta kako ova usluga funkcioniše i koje su sve prednosti luksuznog prevoza od Beograd do Kopaonika.

Iznajmljivanje luksuznih vozila sa profesionalnim vozačem

Ne tako nova usluga na našem tržištu. Mnogi Beograđani do sada nisu čuli da tako nešto postoji, a možda i znaju za tu uslugu ali nisu još uvek imali prilike da je testiraju.

Najčešći korisnici iznajmljivanja luksuznih automobila ili kombija su firme, porodice ili grupe koje žele svoj mir i intiman prostor tokom vožnje od Beograda do Kopaonika, ili bilo koje druge lokacije. Vozite se premium vozilom novije generacije, imate ličnog vozača i vreme da uživate sa najbližima ili završavate neke druge obaveze.

Važno je da znate, iznajmljivanje lux vozila nije isto kao klasičan kombi prevoz. U ovom slučaju vi dobijate privatnog vozača samo za vas i ljude koji sa vama putuju, bez dosadnog razvoženja ostalih putnika i stajanja na razne druge stanice.

Naš vozni park sačinjen je od automobila (limuzine i džipovi) i kombija (minivan) novijih generacija. Prilikom svake vožnje možete sami birati vozilo. Automobili su namenjeni do 3 osobe, a kombi do 7-8 osoba.

Prednosti lux prevoza sa privatnim vozačem

Zašto je ova usluga tako korisna i posebna? Razloga je više, a zavisi da li je koristite u privatne ili poslovne svrhe.

Mnoge manje firme nemaju svoj vozni park, određene imaju ali nemaju modele koji su prikladni za velike događaje, itd. Ne tako često, direktori sami koriste ovu uslugu kada ne žele da se dovezu svojim automobilom, a firma im nije obezbedila prevoz kakav im dolikuje u takvim situacijama.

Tada je najbolja opcija iznajmljivanje premium automobila sa privatnim vozačem koji će vaš dolazak na seminar, kongres ili poslovni sastanak na Kopaoniku učiniti glamuroznijim. Dodatna prednost je što imate vremena tokom vožnje da se pripremite za event, razgovarate sa saradnicima ili uživate u divnim predelima naše zemlje.

Veće porodice koje ne mogu svu opremu za skijanje spakovati u svoj automobil, a roditelji žele da se dodatno odmore od naporne vožnje do centra Kopaonika, sada imaju rešenje. Ne moraju to uvek biti porodice, ova usluga je idealna kako za parove tako i za društvo koje želi da provod počne već na samom polasku.

Minivan pruža dovoljno prostora za sedenje i poseduje veliki prostor za skladištenje torbi i kofera. Tako da možete uživati sa porodicom ili prijateljima tokom celog putovanja.

U kojim situacijama je lux prevoz najbolja opcija?

Kao što smo spomenuli, dobro je rešenje u raznim privatnim ali i poslovnim situacijama. Kada god vam je potreban prevoz do bilo koje lokacije u Srbiji i regionu, a ne želite da sami vozite iz bilo kog razloga.

Primeri kada iznajmljivanje lux automobila ili kombija može biti pravo rešenje:

-putovanje na poslovni događaj (seminar, kongres, sastanak, itd); -organizacija team buildinga za zaposlene; -putovanje na odmor sa porodicom ili društvom; -odlazak na sve vrste proslava van Beograda; -transfer do aerodroma u Beogradu, Nišu, itd.

Da li ćete vi na skijanje i da li ste obezbedili vaš prevoz?

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track