FRANCUSKA DOBIJA NOVOG SELEKTORA! Po mišljenju Krosa ovo je NAJBOLJE REŠENJE za Trikolore - prava LEGENDA seda na klupu!
Foto: Profimedia

raskol kod trikolora

FRANCUSKA DOBIJA NOVOG SELEKTORA! Po mišljenju Krosa ovo je NAJBOLJE REŠENJE za Trikolore - prava LEGENDA seda na klupu!

Mundijal 2022 -

Najbolji fudbaler sveta Karim Benzema, želeo je da ostane u Dohi kako bi se oporavio od povrede mišića za nastavak turnira, ali mu je vođstvo "trikolora" uručilo avionsku kartu u jednom pravcu. Realov napadač je docnije u Madridu saznao da povreda nije tako ozbiljna kao što su Francuzi tvrdili.

Zbog cele situacije, navodno su bili posebno srećni Ugo Loris i Antoan Grizman. Francuski novinar Roman Molina tvrdi kako su njih dvojica odahnuli, jer bi Benzema preuzeo nihove "liderske uloge". U tome su navodno imali i podršku rukovodstva saveza, koje nije želelo da vidi Benzemu u taboru francuskog nacionalnog tima.

Molina je dodao kako je Benzema u prošlosti imao i problema s Olivijeom Žiruom, ali da su kasnije izgladili nesuglasice.

Aktuelnom selektoru Didijeu Dešanu je istekao ugovor, ali čelnici države i Saveza želeli bi da ostane na klupi "trikolora" zbog izuzetnih uspeha koje je ostvario kao selektor.

Ako Dešan ostane, onda je reprezentativna karijera Benzeme po svoj prilici gotova. Ali, to neće biti slučaj ako nacionalni tim preuzme legendarni Zinedin Zidan, tvrdi Fut merkato". Nije tajna da su Benzema i Zidan sjajno sarađivali u Madridu, dok su zajedno bili u "kraljevskom klubu".

- Zidane bi bio najbolji mogući naslednik, ali veliko je pitanje da li dešan želi da ode. Rekao bih da su izgledi za Zidanov dolazak na klupu Francuske 70:30 – rekao je Realov vezni igrač, Nemac Toni Kros.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track