LJUBAVI, ZAPISANO JE - BIĆU PRVAK SVETA! Di Marija je znao šta će se tačno desiti u finalu: Isplivala PORUKA koju je poslao ženi!
Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

NEVEROVATNO

LJUBAVI, ZAPISANO JE - BIĆU PRVAK SVETA! Di Marija je znao šta će se tačno desiti u finalu: Isplivala PORUKA koju je poslao ženi!

Mundijal 2022 -

Lionel Mesi nosio je Argentinu do trofeja svetskog šampiona, proglašen je za najboljeg igrača velikog finala i čitavog turnira, ali pitanje je da li bi Gaučosi stigli do trona da u odlučujućem meču nisu imali svog heroja iz senke - fenomenalnog Anhela Di Mariju.

Iako je odigrao samo 10-ak minuta u nokaut fazi, Di Marija je dobio šansu od prvog minuta u odlučujućem meču i bljesnuo je na terenu. Izborio je penal i kasnije postigao drugi gol. Na terenu je proveo 64 minuta i nakon njegovog izlaska osetio se pad u igri Gaučosa.

Iskusni as znao je da je ovo meč koji Argentina ne sme da izgubi! Imao je osećaj da će Gaučosi konačno podići trofej i da će postići gol u finalnom meču.

Verovali ili ne, on je pre utakmice poslao nekoliko poruka svojoj supruzi u kojima je tačno predvideo dešavanja na meču.

Napisao je da će Argentina osvojiti titulu i da će on biti strelac u finalu.

"Ljubavi, postaću prvak sveta. To je zapisano. Daću gol. Zapisano je kao Marakana ili Vembli. Idi i uživaj jer ćemo sutra biti prvaci sveta. Nas 26 ovde i naše porodice to zaslužuju", napisao je Di Marija.

Poruke koje je poslao svojoj supruzi kruže društvenim mrežama, ljudi prosto ne mogu da veruju kakav predosećaj je imao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track