PEŠIĆ POLUDEO ZBOG PITANJA NOVINARA! Selektor IZGUBIO KOMPAS i BRUTALNO ODBRUSIO: Mnogo je važno šta ste vi očekivali... (VIDEO)
Foto: Starsport©

nije imao milosti

PEŠIĆ POLUDEO ZBOG PITANJA NOVINARA! Selektor IZGUBIO KOMPAS i BRUTALNO ODBRUSIO: Mnogo je važno šta ste vi očekivali... (VIDEO)

Mundobasket -
Mundobasket 2023, Dado Djilas, Predrag Gajić, M
foto: Kurir

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je sve tri pobede u prvoj fazi Mundobasketa.

Posle Kine i Portorika, savladan je i Južni Sudan, te će "orlovi" u narednu fazu takmičenja sa maksimalnim učinkom. Tu četu Svetislava Pešića očekuju dueli protiv Dominikanske Republike i Italije, a tokom razgovora sa medijima posle treninga naše reprezentacije selektor se našao u centru pažnje.

Jedan od srpskih novinara počeo je da postavlja pitanje Pešiću, a iskusni stručnjak ga je prekinuo i na brutalan način mu odbrusio.

- Ništa, završena je prva faza. Tri od tri, to smo i očekivali - počeo je pitanje jedan srpski novinar, a onda ga je Svetislav Pešić naglo prekinuo:

- Lepo je od vas da ste očekivali. To je mnogo važno šta ste vi očekivali. Ima li pitanja? - surov je bio selektor Srbije.

01:18

Pešić ljut na novinare

Pitanje se nije nastavilo, već se prešlo na drugo, a ovu neprijatnu scenu definitivno će upamtiti i novinari, ali i selektor Svetislav Pešić.

Pešić je na trenutak totalno poludeo i izgubio kompas, ali pripisaćemo to nervozi zbog povrede Boriše Simanića i važnosti narednih mečeva košarkaške reprezentacije Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track