LITVANIJA, AMERIKA, KO GOD! Bogdan RAZNEO Dominikanu, povukao EMOTIVAN potez koji se prepričava, pa otkrio: Bilo je dosta nervoze
Foto: Dado Đilas

nije mu bilo lako

LITVANIJA, AMERIKA, KO GOD! Bogdan RAZNEO Dominikanu, povukao EMOTIVAN potez koji se prepričava, pa otkrio: Bilo je dosta nervoze

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Srbije demolirala je Dominikansku Republiku sa 112:79 i na taj način plasirala se u četvrtfinale Mundobasketa.

Odličnu igru pružio je naš tim i u narednoj fazi igraće protiv boljeg iz duela Litvanija - Sjedinjene Američke Države u utorak 5. septembra, a jedan od košarkaša koji se posebno istakao bio je i kapiten Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je dao 20 poena, a posle utakmice zahvalio se navijačima.

- Odlična atmosfera, da se zahvalim navijačima, dali su nam vetar u leđa. Bili smo nervozni, Dominikana je nezgodan protivnik, drago mi je da smo odreagovali tako i vratili se posle onakvog poraza - rekao je naš kapiten, pa se dotakao i pojedinih promašaja koje je imao:

Srbija -Dominikanska Republika, Srbija, Dominikanska Republika, Bogdan Bogdanović
foto: Dado Đilas

- Uvek se nerviram kad promašim, da li je bacanje, trojka uvek se nerviram kad ne ubacim loptu u koš.

Protiv Italije Bogdanović je bio jedan od tragičara, te je dao kratak komentar tog meča.

- Bilo je dosta nervoze, jedva čekaš u sledeću utakmicu, to je sport i moraš da nađeš način da se motivišeš - istakao je on.

Za kraj, prokomentarisao je i koga bi voleo u četvrtfinalu.

- Ostanite uz program - nasmejao se Bogdan, pa dodao:

- Litvanija ili Amerika, ko god.

Bogdan Bogdanović je dobio i pehar namenjen najboljem igraču meča protiv Dominikanske Republike, a zatim je uradio nešto posebno emotivno. Taj trofej završio je u rukama njegove majke koja ga je sa tribina podržavala kako na ovom meču, tako i na čitavom turniru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track