KAKO JE BORIŠA ŠOKIRAO SVE! Niko nije očekivao da ga vidi, sam je prošao avionom do saigrača! Kada se pojavio dobio je aplauz
Foto: KSS

HEROJ

KAKO JE BORIŠA ŠOKIRAO SVE! Niko nije očekivao da ga vidi, sam je prošao avionom do saigrača! Kada se pojavio dobio je aplauz

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se u Beograd nakon što je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu.

Orlovi su u ponedeljak uveče sleteli u srpsku prestonicu, a fotografija koju je objavio Košarkaški savez Srbije oduševila je čitavu naciju.

Boriša Simanić je odlučio da se iz zadnjeg dela aviona, gde je imao spremljen krevet, pridruži saigračima.

Srpski novinari koji su izveštavali iz Manile, pre nego što je avion poleteo iz glavnog grada Filipina, dobili su molbu od doktora reprezentacije Dragana Radovanovića da poštuju privatnost, pa ih je sve šokirao trenutak kada je Boriša sam prošao kroz avion.

Boriša Simanić
foto: Dado Đilas

Niko to nije očekivao, kada se pojavio usledio je spontani aplauz, a srpski košarkaš se smeškao i sve pozdravio mahanjem ruke.

Simanić je, podsetimo, nakon udarca koji je dobio u završnici utakmice protiv Južnog Sudana dva puta operisan, a drugom operacijom mu je odstranjen bubreg.

Nije bilo poznato da li će biti spreman za povratak sa saigračima, a lekarska ekipa iz Beograda stigla je u Manilu kako bi vodila računa o njemu tokom leta.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

BORIŠA SIMANIĆ IZGUBIO BUBREG: Užasne vesti sa Mundobasketa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track