"SUZE SU MI KRENULE, MOGU SAMO DA IM SE ZAHVALIM" Košarkaši iznenađeni dočekom navijača: Ovo su priredili Orlovima na aerodromu
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"SUZE SU MI KRENULE, MOGU SAMO DA IM SE ZAHVALIM" Košarkaši iznenađeni dočekom navijača: Ovo su priredili Orlovima na aerodromu

Košarka -

Košarkaši Srbije, koji su osvojili srebrnu medalju na ovogodišnjem Mundobasketu, sleteli su sinoć iz Manile u Beograd.

Na aerodromu "Nikola Tesla" okupilo se više stotine navijača, koji su dočekali naše reprezentativce koji su Srbiju načinili ponosnom u protekle dve nedelje.

Prvi je izašao Bogdan Bogdanović, a za njim i ostali košarkaši i Kari Pešić. Takođe, prisutan je bio i Boriša Simanić, koji je ostao bez bubrega nakon udarca koji je dobio na meču sa Sudanom.

Reprezentacija Srbije, Mundobasket, Manila, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović
foto: Dado Đilas

Košarkaši su bili u šoku, izrazi lica su govorili da nisu očekivali ovakav doček u Srbiju. Navijači su aplaudirali, nosili zastave, pevali... U vazduhu se osetio ponos i zahvalnost koju država gaji prema košarkašima.

- Prezadovoljan sam, bukvalno su mi suze išle, samo mogu da im se zahvalim - rekao je jedan od navijača, a celokupnu atmosferu i izjave pogledajte u priloženom videu:

01:28

PREZADOVOLJAN SAM, SUZE SU MI KRENULE Košarkaši iznenađeni dočekom navijača: Ovo su priredili Orlovima na aerodromu

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

SRBIJA JE NAVIKLA NA ZLATNE MEDALJE I DA BUDEMO NAJBOLJI! Kešelj o uspehu naših košarkaša: Ovo je uspeh za svako poštovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track