VUJOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO SUDIJAMA: Čim podignem glas kazne me, a ponekad kad skočim osetim miris alkohola
Foto: Reuters

bez dlake na jeziku

VUJOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO SUDIJAMA: Čim podignem glas kazne me, a ponekad kad skočim osetim miris alkohola

Ostali sportovi -

Legenda svetskog rukometa Veselin Vujović je još jednom pokazao da je trener bez dlake na jeziku, možda i najtemperamentniji čovek u rukometu.

Potvrdio je to i tokom Evropskog prvenstva u Hrvatskoj kada je nezadovoljan sudijskom odlukom stao na gol da brani sedmerac, a sigurno je da ga nakon nove tirade protiv arbitara očekuje kazna.

– Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji ćute. Kada je takmičenje, uvek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju šta će da jedu u hotelima, a timovi se žale na lošu hranu, prevoz… I lično vidim kako naš sport ne napreduje sa sadašnjim ljudima na vlasti. I znam da će me kazniti kada čuju moje izjave, ali neka. Ponosan sam i neustrašiv čovek, izjavio je Vujović.

Trofejni stručnjak se tu nije zaustavio, već je još žešće kritikovao arbitre.

– Ponekad, kada naprave grešku, a ja skočim, osetim miris alkohola. Hteo sam i ranije da zapišem svoja zapažanja u zapisnik, ali predsednik i delegat preporučili su mi da ništa ne prijavljujem. Zašto? Jer bi klub bio kažnjen, a ne sudije. Jednom te pokradu, pa te drugi put smiruju, pa treći put suđenje bude skandalozno u moju korist… Današnje sudije žive od rukometa, a gledaju samo vlastite interese, zaključio je Vujović najdrastičniju kritiku sudijske organizacije do sada.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track