(FOTO) POTROŠILA JE SVE KONDOME NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Seksi atletičarka koja je otkrila sočne detalje o seksu na OI ponovo uzburkala strasti!
Foto: Printskrin

ona je bomba

(FOTO) POTROŠILA JE SVE KONDOME NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Seksi atletičarka koja je otkrila sočne detalje o seksu na OI ponovo uzburkala strasti!

Ostali sportovi -

Bivša paragvajska atletičarka Lerin Franko ponovo mami uzdahe navijača širom sveta.

Ova bacačica koplja svojevremeno je bila jedna od najpopularnijih atletičarki na svetu, ali ne zbog svojih sportskih rezultata, već zbog atraktivnog izgleda.

Zgodna Paragvajka je mamila uzdahe i u mnogim izborima predvodila listu najlepših sportiskinja na svetu. Veliku pažnju javnosti privukla je kada je otkrila sočne detalje sa Olimpijskih igara.

Naime, Lerin je učestvovala na OI u Pekingu i Londonu i tvrdila je da je seks glavna disciplina na najvećem sportskom takmičenju na svetu.

"Svašta sam videla i doživela na Olimpijskim igrama. Moje koleginice su imale mnogo kondoma i jedva su čekale da se završe takmičenja. Niko nije razmišljao o rezultatima. Ja sam potrošila sve kondome, jer sam tad bila u šemi sa dečkom iz reprezentacije", izjavila je Franko.

Danas se više ne bavi sportom, posvetila se manekenstvu i ponovo je uzburkala strasti navijača. Često reklamira kupaće kostime, a obožavatelji su oduševljeni njenim golišavim fotkama.

Ya tenes tu @gianninafrancobikinis para este verano!!!!?? ???? ?@rogezeta??????

A post shared by LerynFranco (@lerynfranco1) on

Kurir sport, foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ko je tajanstveni Rus za kog se otimaju Zvezda i Partizan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track