UFC PREDSTAVIO DARKA STOŠIĆA KAO NOVU ZVEZDU: Srbin je nova senzacija poluteške kategorije!
Foto: Instagram

Spektakl u najavi

UFC PREDSTAVIO DARKA STOŠIĆA KAO NOVU ZVEZDU: Srbin je nova senzacija poluteške kategorije!

Ostali sportovi -

Srpski borac Darko Stošić 1. juna u Stokholmu ima meč protiv Devina Klarka.

U susret tom meču Srbina rodom iz Laćarka predstavili su na službenim stranicama UFC-a, najveće svetske borilačke promocije.

Njegov subotnji nastup istaknut je kao poslednja prilika navijačima da počnu da prate Darka od početka. Pri tom, on je nazvan evropskom verzijom nove senzacije poluteške kategorije, Džonija Vokera.

"Ovo bi mogla da bude vaša poslednja prilika da počnete da pratite Darka Stošića od početka i nisam hteo da je propustite, odnosno da ga ne spomenem samo zbog toga što sam ga već spomenuo pre njegovog debija i borbe protiv Džeremija Kimbala prošlog leta u Hamburgu. Tako da, pripazite na ovog 27-godišnjeg Srbina, jer ako napravi Devinu Klarku ono što je napravio Kimbalu, on će postati evropska verzija Džonija Vokera. Naravno, bez osmeha češirske mačke i plesa nakon pobede."

Autor Epenser Kajt opisuje prednosti Stošića u kavezu.

"Stošić je jedinstven tip, 183 cm visoki bivši teškaš, judoka neverovatne brzine i atleticizma za nekoga tako snažne građe. U svom debiju je pokazao neverovatno strpljenje i staloženost, pričekao je protivnika da se izloži, a onda ga je završio hitrom i brzom kombinacijom udaraca".

Stošić, učenk Mirka Filipovića Kro Kapa, je svojim talentom i fizikalijama osvojio simpatije velikog broja fanova u regiji, a sada je na njemu da to isto dokaže i na velikoj sceni i pridobije popularnost i u svetu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track