SERVISIMA RAZBILA TURKINJE I NAPRAVILA PREOKRET U 5. SETU FINALA EP Bianka Buša: Svi su bili protiv nas, željom smo došle do trijumfa
Foto: Starsport©

DOČEK ZA ODBOJKAŠICE

SERVISIMA RAZBILA TURKINJE I NAPRAVILA PREOKRET U 5. SETU FINALA EP Bianka Buša: Svi su bili protiv nas, željom smo došle do trijumfa

Ostali sportovi -

Odbojkašica Srbije Bianka Buša rekla je da joj je drago što su odbojkašice uspele da obraduju narod i zahvalila se svima na velikoj podršci.

"Sjajno je vratiti se kući svojim navijačima, prijateljima, porodici. Drago mi je što su nas dočekali u ovolikom broju", rekla je Buša.

Devojka na čiji je servis Srbija napravila preokret u odlučujućem, petom setu u finalu s domaćinom Turskom i na kraju uspela da trijumfuje na Evropskom prvenstvu, kaže da je ta utakmica bila izuzetno teška.

"U finalu je bilo napetije, ali su ovde drugačije emocije. Gubile smo ta tri poena u petom setu, što nije malo kada se igra do 15. Atmosfera je bila neverovatna, svi su bili protiv nas. Našim iskustvom i željom uspeli smo da dođemo do trijumfa. Mi smo srećne i drago mi je da smo obradovale naš narod. Hvala svima koji su navijali za nas", izjavila je odbojkašica koja igra na poziciji primača.

Olimpijsko zlato izabranicama Zorana Terzića izmaklo je u Riju 2016. godine, a naredne u Tokiju će biti prilika da se i ta medalja doda u kolekciju.

"Mi se nadamo tome, ali idemo korak po korak. To je sledeće leto. Imamo još da odigramo sezonu i još neka takmičenja, ali nadamo se najsjajnijoj medalji", zaključila je Buša.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track