ONA IMA SAVRŠENE LOPTE ZA SMEČ: Sad vam je jasno zašto je Džordan kao mala batalila tenis! FOTO
Foto: Printscreen

ovo leči

ONA IMA SAVRŠENE LOPTE ZA SMEČ: Sad vam je jasno zašto je Džordan kao mala batalila tenis! FOTO

Ostali sportovi -

Raskošna Nemica trenirala tenis i htela da bude nova Štefi Graf

Priča o rumunskoj teniserki Simoni Halep poznata je široj sportskoj javnosti. Ona je smanjila svoje velike grudi, da bi postala vrhunska teniserka. Nemica Džordan Karver nije želela da se odrekne svojih majčinskih atributa, iako je kao mala bila veliki talenat za "beli sport".

Džordan Karver je skoro deceniju jedan od najtraženijih modela za donji veš, a njemu zvaničnu instagram stranicu prati skoro dva miliona posetilaca. Njene mere su za poželeti 99-61-89.

Poslednjih godina živi na relaciji Minhen - Los Anđeles, pošto je izuzetnu popularnost, baš zahvaljujući svojim velikim grudima, doživela u Americi.

Umetničko ime Džordan Karver, ova raskošna Nemica uzela je pre više od jedne decenije. Rođena je kao Ina-Marija Šnicer, pre 34 godine u mestu Trir, na granici sa Luksemburgom.

Kao dete trenirala je tenis i odbojku. Imala je talenta za "beli sport", čak joj je uzor u detinjstvu bila čuvena teniserka Štefi Graf. Završila je hotelijersku školu i počela da radi kao menadžer, a 2010. započela je karijeru modela u Minhenu. Prvo je reklamirala kozmetiku, a posle se preorijentisala na bikinije i donji veš.

Njena seksi figura i bujne grudi krasile su naslovne strane gotovo svih poznatih magazina u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Americi. Postala je toliko popularna da je glumila i u nekoliko filmova.

Procenjeno je da je do sada zaradila 15 miliona evra, godišnje inkasira više od 1.000.000 evra, samo od modelinga i društvenih mreža.

Džordan Karver je u vezi sa bivšim nemačkim fudbalerom turskog porekla Umutom Kekilijem, sa kojim čeka svoje drugo dete, pošto iz ranije veze ima četvorogodišnjeg sina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track