ONA VOLI LEJKERSE I KLIPERSE: Kad Tesa zanjiše u NBA dvoranama nastane muk! (FOTO)
Foto: Instagram

svestrana devojka

ONA VOLI LEJKERSE I KLIPERSE: Kad Tesa zanjiše u NBA dvoranama nastane muk! (FOTO)

Ostali sportovi -

Lepotica iz Los Anđelesa kaže da joj stalno bavljenje sportom omogućava da ostane u top formi

Tesa Fauler je bujna lepotica koja nam dolazi iz Južne Karoline u Americi. Bavi se modelingom već devet godina i zarađuje ozbiljan novac snimanjem reklama za donji veš. Danas živi u Los Anđelesu, obožava košarku i ide na sve utakmice Lejkersa i Klipersa.

Obožava sport. Kao mala devojčica Tesa se bavila gimnastikom. Omiljene sprave bile su joj greda i dvovisinski razboj. Čak je i bila prilično talentovana. Međutim, razvitak određenih atributa usmerio ju je u drugom smeru. U srednjoj školi bavila se atletikom, a potom je kratko vreme bila čirlidersica košarkaškog tima.

- Bio me je strah da neću biti toliko dobra kao druge devojke. Osim toga, moje grudi su već u tom trenutku bile prilično velike i znam da bi mi verovatno smetale. Zato sam prestala - otkrila je Tesa.

Radila je potom u restoranu brze hrane "Hooters", gde ju je primetio jedan modni fotograf i ponudio joj angažman. Otada vrtoglavom brzinom počinje njen medijski uspon.

Lepa Tesa proslavila se zahvaljujući golišavim fotografijama, a bila je i na naslovnici čuvenih magazina "Plejboj" i "Kosmid".

Pre šest godina pokrenula je i svoj portal, koji je već u prvoj godini imao milionsku posetu. Redovno održava i profile na društvenim mrežama, gde takođe ima rekordan broj obožavalaca.

Tvrdi da je za atraktivnu ženu mnogo važno da uvek bude u dobroj formi, odnosno da ima fizičku aktivnost, jer jedino tako može da zadrži svoj seksepil. Zato redovno posećuje teretanu i njen trening traje minimum dva sata.

Njene mere su san svakog muškarca 81-69-89. I što je najvažnije, nije u vezi, još traži svog princa na belom konju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track